SPECIJALNE PROSTORIJE NA IMANJU! Oni ulaze u „Zadrugu 7“ sa posebnim uslovima

od strane | jul 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Veliki šef je najavio da će uskoro krenuti sedma sezona rijaliti programa „Zadruga“ koja će nositi naziv „Elita“. Nagradni fond je ove sezone nikad veći. Prvo mesto otići će kući bogatije za čak 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto napustiti rijaliti sa po 50.000 evra.

Evo zašto se „Zadruga 7“ zove „Elita“ • Snežana Krstić / Ringier

Produkcija već uveliko pregovara sa budućim zadrugarima oko uslova. Svako ima pravo da se prijavi na kasting, a samo odabrani će se boriti za glavnu nagradu.

Kristijan Golubović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Spekuliše se ko će se od velikih rijaliti imena naći od septembra u Beloj kući. Poznato je da rijaliti zvezde imaju posebne zahteve kada su u pitanju honorari i uslovi na imanju. Neki traže isplatu unapred, neki da na nedeljnom nivou dobijaju hranu i cigarete na imanju, jedni traže posebne prostirije, dok je drugima najbitnije da dobiju visok honorar.

Nagađa se da će Kristijan Golubović ući ponovo u „Zadrugu“ od septembra. On je prethodne sezone važio za najplaćenijeg rijaliti igrača. Kristijan je navodno prošle sezone dogovorio honorar u iznosu od 350.000 evra, dok je sada spreman da se pojavi na imanju u Šimanovcima za pola miliona evra.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Screenshot TV Pink)

Kako saznajemo od izvora bliskog Goluboviću, Kristijan ove sezone neće ući sam, već sa trudnom Kristinom Spalević i njihovim sinom. Plan je da ove sezone oni dobiju poseban deo na imanja koji je trenutno u izgradnji. Kristina će dobiti nešto manji honorar od Kristijana, ali će ona imati privilegiju da ne mora da učestvuje u svim emisija jer je trudna i može da legne i da odmara kada god joj je to potrebno. Međutim, ni njen honorar nije zanemarljiv. Kristini će svake nedelje na račun leći iznos od 2.000 evra, saznaje Srbija danas.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs