Šokantno! Ana Ćurčić PRIJAVILA POLICIJI Zvezdana Slavnića! „Borba mi tek sledi!“

od strane | jun 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić je pred našim kamerama sumirala utiske o svemu onome što se izdešavalo nakon finala šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Mnogo sam bolje nego što sam bila. Još uvek sumiram utiske. Aca Bulić je tu uz mene i hvala Bogu što imam takvog prijatelja. I Milena Kačavenda je tu, to je moja dugogodišnja prijateljica i tako će i ostati. Ona je, po mom mišljenju, prešla granicu u toj želji da odbrani mene i na neki svoj način je doživljavala ono što mi se događalo – istakla je Ana za „PulsOnline.rs“.

– Strahovala sam da će sin i ćerka nešto pogrešno protumačiti, ali su me razumeli jer smo mi jedno. Mama mi je rekla: „Svaka čast!“. O Zvezdanu Slavniću ne bih govorila bez savetovanja sa advokatom. Svašta sam saznala i zato sam angažovala advokata i odsad ćemo pričati samo preko suda i nadležnih organa.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Sve se priprema i sada će dobiti tužbu za sve ono za šta godinama unazad nisam imala hrabrosti da ga tužim. U „Zadrugu“ sam ušla da se izborim za sebe, ali borba mi tek sledi. Pravda je spora, ali dostižna. Sa zadovoljstvom sam ga prijavila. Učinila sam to punog srca – dodala je Ćurčićeva.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Njima je drago što ja nisam uzela prvo mesto, ali ja njima želim sve najbolje i da budu što dalje od mene. Zamenila sam noć za dan, kao u „Zadruzi“, i još uvek ne mogu da se vratim u normalan ritam. Ja sam njegova žrtva i plašila sam ga se i tamo. To je taj strah koji me je blokirao godinama – dodala je Ana, a ostatak intervjua pogledajte u video prilogu koji sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs