Sofija Šašić STIGLA NA PREMIJERU FILMA Ace Lukasa, a tu su i pevačeva MAJKA I SIN, ali i brojne kolege! (Galerija fotografija)

od strane | nov 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Večeras se održava premijera filma nastalog po motivima iz života pevača Ace Lukasa pod nazivom „Pokidan“, a kako bi mu pružili podršku, na ovom događaju pojavile su se brojne poznate ličosti.

Aca Lukas (Foto: Ringier/Dragana Janković) • Dragana Janković / Ringier

Među prvima je stigla Sofija Šašić, ćerka pevačeve bivše supruge Sonje Vuksanović, koju je dobila sa pevačem Željkom Šašićem i koja je veoma bliska Acom, kojoj je on tokom braka sa njenom majkom bio očuh.

Sofija Šašić (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Zatim je došao i najstariji Lukasov sin Lazar Vuksanović u društvu svoje supruge Ane, atraktivne brinete kojom se oženio prošle godine, a svi su se okretali za njom.

Ana i Lazar Vuksanović (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Folkerka Sandra Afrika, pojavila se u zanosnoj crnoj kombinaciji. Preko je imala crni široki sako, dok se ispod nazirala crna providna haljina, koju su mnogi komentarisali.

– Lepo mi je , gledao sam film, ali ću ga gledati ponovo. Sigurno će da izazove dobre reakcije. Imam veću tremu za film nego za koncert. Za rođendan nikad ništa sebi ne poželim. Šta želim, to i učinim. Ćerka Viktorija mi je prva čestitala rođendan – rekao je Aca, pa otkrio zbog čega njegov lik nije tumačio u filmu njegov sin, pošto su slika i prilika.

– Moj sin nije glumac. Nismo tražili da neko liči na mene. Čak se niko ne zove kao ja, ovo nije autobiografski film, već film po motivima života, tu postoje stvari koje su stvarne, kao i scene u svakom filmu. Ima scena u kojoj plačem. Mladenu sam rekao da je maestralan glumac. To sam znao i pre toga, ali ovo je njegovo životno delo do sada. Publika će se smejati sa mnom – rekao je Lukas.

Na premijeri filma, blistala je i novinarka i voditeljka Snežana Dakić, Lukasova majka i ćerka Viktorija, kao i pevač Dado Polumenta sa suprugom, a ko je još došao, pogledajte u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs