SLIKA KAO NAJLEPŠA USPOMENA

od strane | apr 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Otkako je zakoračila na javnu scenu, svojom neprevaziđenom harizmom i ogromnim talentom, očarala je celu Jugoslaviju.

Tanja Bošković • RAS / Ringier

Važila je za jednu od najlepših žena i za njom su ludeli svi muškarci, te ne čudi što je ljubavni život Tanje Bošković oduvek bio interesantna tema u medijima. Ipak, ona kaže da nikad nije imala sreće u jubavi i da su je muškarci često ostavljali, u šta je teško poverovati.

Tanja Bošković (Foto: RAS/Snežana Krstić)

– Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života – otkrila je Tanja jednom prilikom otkrivši da samo za jednim pati:

– Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela – ispričala jednom Tanja.

Naime, iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima dvoje dece, ćerku Lanu i sina Dorđa. Ova veza nije krunisana brakom i nije uspela da opstane, a čovek kog je neizmerno volela, kako ona kaže, ostavio ju je rečima: „Ne vredi, ti si udata za pozorište“.

Ljubavni život Tanje Bošković iako ne preterano buran, ipak je često tema u medijima, a sada je jedna fotografija stara decenijama pokrenula razne spekulacije na tu temu.

Na „Twiteru“ je osvanula stara uspomena na kojoj je zabeležen delić atmosfere sa jednog događaja kojem su prisustvovali Goran Bregović i Tanja, a pored njene božanske lepote o kojoj se naširoko priča, korisnici pomenute platforme takođe su primetili i da su umetnici veoma lep i skladan par.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs