Slavlje u domu Saše Popovića, Suzana Jovanović NIKAD PONOSNIJA, a MUŽA ni na vidiku, evo šta je povod

od strane | nov 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Suzana Jovanović danas, 1. novembra, proslavlja 54. rođendan, a povodom divnog dana na svom Instagramu je objavila radosne fotografije iz porodičnog doma.

Suzana Jovanović sa ćerkom i sinom • Instagram

Ona je pozirala sa naslednikom Danijelom i snajkom Tijanom, kao i dugogodišnjom saradnicom Vesnom, koja je zaposlena kao frizerka u Grand produkciji.

Suzana Jovanović sa ćerkom i sinom

Hvala mojoj dečici na divnim poklonima, za moj divan dan – napisala je srećna Suzana.

S obzirom na to da se javno ne eksponiraju, korisnicima društvenih mreža uvek je zanimljivo kada vide Suzaninu decu, pa je tako njen sin sada privukao veliku pažnju. Danijel je Suzanin sin, dok iz braka sa Sašom Popovićem ima ćerku Aleksandru.

Pošto Saša Danijela gleda kao svoje dete, upravo će on i Aleksandra naslediti impozantno bogatstvo koje su njihovi roditelji stekli.

Podsetimo, Danijel se u maju 2022. godine oženio Tijanom koja radi kao šminkerka, a proslava je organizovana u poznatom restoranu na Topčideru.

Suzana Jovanović sa ćerkom i sinom

Suzana je nakon slavlja reagovala na pojedine natpise i nagađanja koji su se ticali Danijelovog biološkog oca i objasnila je da je njemu samo Saša i otac i sve drugo u životu.

Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Danijelu je Sale i otac, i prijatelj, i saradnik, i sve što je naučio naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac i više od toga. Među njima vladaju poštovanje i ljubav. On je dete drugog čoveka, ali kao što sam u više navrata rekla – otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka – priznala je tada pevačica.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs