SLAVLJE U DOMU PEVAČICE: Marija Mikić KRSTILA malu NASLEDNICU, suprug nije mogao da prestane da je LJUBI

od strane | jul 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Marija Mikić porodila se pre godinu dana i rodila naslednicu Đurđu, kojoj su ona i njen suprug danas napravili krštenje.

Marija Mikić • Instagram

Naime, samo četrdeset dana od kada je na svet donela Đurđu, pevačica je saznala da je ponovo u drugom stanju, a nedavno se ponovo porodila i ovog puta donela dečaka.

Marija Mikić

Naime, u njihovom domu danas se slavi, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži.

Marijin muž bio je među najveselijima na krštenju svoje ćerke Đurđe i sve vreme je ljubio i grlio pevačicu, koja mu je rodila dvoje zdrave i lepe dece, a u jednom trenutku ga je toliko ponela muzika da je pao u potpuni trans, te je širio ruke, dok ga je prijatelj držao.

Za malu Đurđu napravljena je torta sa specijalnim vatrometom, a dok ju je pevačica držala, ona je oduševljeno gledala i sve vreme se smejala.

Podsetimo, Marija Mikić i njen suprug odlučili su da naprave glamuroznu svadbu, koju su već jednom otkazali.

Marija Mikić

– Najbitnije mi je da mi bude udobno u venčanici i da se lepo provedem pre svega. Na dan venčanja će babica iz Višegradske čuvati našu decu. Zvala sam na svadbu i neke koleginice sa estrade. Imam jako drage koleginice koje sam pozvala, ne znam ko će moći da dođe jer je svadba usred leta, za vreme nastupa i letnje sezone – rekla je Marija nedavno za „Informer“.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs