SLAVLJE U DOMU JOKSIMOVIĆA! Jovana sa osmehom na licu čestitala VAŽAN DATUM

od strane | apr 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Pevač Željko Joksimović slavi 51. rođendan, a njegova supruga voditeljka Jovana Joksimović oglasila se na svom Instagramu ovim srećnim povodom.

Željko i Jovana Joksimović • zzeljko / Instagram

Naime, ona je podelila nekoliko fotografija i emotivnom porukom se javno obratila suprugu.

Željko Joksimović

– Srećan rođendan, ljubavi – kratko je napisala, a mnogima je zapala nikad viđena fotografija Joksimovića iz provoda, na kojoj drži čašu na glavi.

Podsećamo, Željko i Jovana upoznali su se tokom rada na Evroviziji organizovanoj u Beogradu nakon čega su ubrzo započeli i romansu koja je rezultirala zajedničkim životom, trostrukim venčanjem i krunisana rođenjem troje dece.

Sudbonosni susret Željka i Jovane dogodio se 2008. godine. Oni su bili angažovani kao voditelji ove ceremonije i baš tada su sevnule varnice, a vrlo brzo su se upustili u ljubavnu vezu.

„Mislim da se između dvoje ljudi nešto desi ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš da sprečiš, meni se dogodilo kada sam imala 27 godina. Pre toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala nijedan razlog da ne krenem za svojim osećanjima. Mislim da je to bilo poprilično iskreno sa moje strane. Zaljubila sam se i želela sam da živim svoju ljubav i tako sam se odlučila, a i Željko je tako odlučio. I tako postadosmo mi prvi evrovizijski bračni par“, rekla je svojevremeno voditeljka gostujući u jednoj emisiji na televiziji Pink.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs