SKANDALOZNI SNIMAK! Naš reper na nastupu udara devojku PATIKOM O GLAVU: “Sklonite ove budale više“

od strane | avg 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Blic

|

Reperi Dragomir Despić i Luka Bijelović, koji koriste umetnička imena Desingerica i Pljugica, poznati su široj javnosti kao momci sa neverovatnom energijom, čiji se nastupi mogu porediti sa nekadašnjim nastupima pank bendova. Samo što, za razliku od pankera, ovi momci ne znaju šta će od love i popularnosti i stiče se osećaj da se jako dobro zabavljaju u svom poslu.

Desingerica • TikTok

Popularni dvojac nedavno je održao nastup na Crnogrorskom primorju, a ubrzo se po internetu proširio skandalonzni snimak, na kom muzičar nepoznatu devojku iz publike udara patikom po glavi.

Desigerica je, u svom fazonu, u jednom trenutku nastupa dao mikrofon obožavateljki iz publike koja je pevala, a Desingerica je zatim izuo svoju „brzu“ patiku i sa njom je mlataro devojci po glavi i licu.

Snimak je za kratko vreme postao viralatan na socijalnoj platofrmi TikTok, a korisnici su zabezeknuto komentarisali šokantnu scenu.

– „Može li gore od ovoga“, „Da li je ovo normalno, bre, dokle više ovakvi da nas reklamiraju u svetu“, „Sklonite više ove budale, ko ih sluša uopšte“ – samo su neka od mišljenja javnosti.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs