Skamenila se kad ju je videla: Teodori Delić stigla torta u Elitu sa posebnim natpisom!

od strane | mar 16, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Delić, učesnica rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, dobila je mnoštvo poklona povodom rođendana, ali jedan se posebno izdvojio.

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Teodora je dobila tortu od Radomira Marinkovića Takija, oca Maje Marinković, te se mnogi pitaju da li je reč o provokaciji ili podršci.

– Teodora, srećan ti rođendan. Taki – pisalo je na ovoj torti.

Teodora Delić (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, učesnici Elite Nenad Macanović Bebica i njegova za sada bivša devojka Teodora Delić raskidaju i mire se iz sata u sat, a sada mu je otkrila i priznala da se ne oseća voljeno pored njega.

Oni su se izolovali, pa su u dnevnoj sobi razgovarali o tome u kakvom im je stanju veza, pa je Delićeva bila iskrenija nego ikada.

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nisam nekako srećna pored tebe. Mislila sam da će ovo da cveta, da će sve biti samo još bolje, a onda sam videla da si skroz rastrojen i da ne mogu više da te prepoznam. Nije mi jasno šta ti je u glavi. Ti tvrdiš da se ništa ne dešava, ali ne bih rekla da je tako – pričala je kako bi ga „otkačila“, a Bebica se nakon ove tužne vesti nadovezao:

– Ne pada mi na pamet da te gledan nesrećnu. Hoću da se lepo družimo, da sve bude kako treba i ako treba da napravimo pauzu. Mene zanima naša sreća, a ne ovako da se gledamo, a da primećujemo da smo oboje tužni. Rasmislićemo i donećemo zajedno najbolje rešenje.

Teodora Delić je, sa druge strane, bila predmet izlaganja zadrugarke Milice Veličković, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Jednu satanizuješ, drugoj ćutiš!“ Milica Veličković saterana u ćošak: „Nemaju te dve stvari istu težinu!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs