„SKAKAVAC MI DIRA U DETE“ Objava Slavice Ćukteraš pokazuje PRAVO STANJE STVARI suđenja sa bivšim mužem (FOTO)

od strane | mar 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Slavica Ćukteraš (39) i njen nekadašnji suprug, bivši fudbaler Vlada Avramov (44), u sudskom su procesu, kako saznaje „Blic“. Na sudu su jer on želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom, koju su dobili pre sedam godina, dok su bili u braku.

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov (Foto: Ringier/Milan Ilić/EPA/Paolo Magni) • Milan Ilić, EPA, Paolo Magni / Ringier

Kako „Blic“ saznaje, Avramov tvrdi da je pevačica „nemarna majka“, te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu. Slavica je za naš portal dala prvu izjavu i istakla da „prolazi kroz torturu“, a njene poslednje objave pokazuju kako se oseća povodom novonastale situacije.

– Jedan skakavac mi dira u dete… Ili jedna, svejedno! Skakavac, jer te tako zovu u advokatskim kuloarima… – navela je Slavica u objavama na Instagramu.

Objava Slavice Ćukteraš

Sudski proces je u toku, dok je Slavica Vladu, kako je poznato javnosti, letos prijavila policiji, jer joj je navodno slao preteće poruke. Tvrdila je da je od Avramova doživela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

Tužilac je tada, prema nezvaničnim informacijama, okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici. Vladi je tada određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja. Slavica je prošle godine odbijala da priča o pomenutoj prijavi, a iz Vladinog advokatskog tima su letos izdali sledeće saopštenje:

Vlada Avramov

– U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete. Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48h, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana.

Avramov je, inače, boravio u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener u trenutku kada ga je pevacica prijavila.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs