Sin naše folkerke PONOVO menja zanimanje: „Neću majci da budem na grbači“

od strane | jul 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Sin estradnog para Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić otkrio je čime se bavi i iznenadio mnoge.

Jovan Pejić • Instagram

Naime, već se pisalo da je Jovan radio u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, a sada je promenio zanimanje.

Zlata Petrović

– Ja radim neku seriju na jednom TVu. Tako me je naveo životni put. Radio sam prvo kao organizator, a sada radim kao montažer. Otac mi je govorio nemoj puno oko kompjutera, ali eto došli smo do toga da je to moj posao od kojeg zarađujem hleb. Živim sa majkom, ali nisam njoj na grbači. Nekad je i počastim ili odemo na ručak. Lepo je kad imaš svoj dinar, kad možeš da odeš sa devojkom u bioskop – rekao je Jovan za „Kurir“.

Podsetimo, folkerka Zlata Petrović pričala je jednom prilikom o prethodnom poslu svog sina:

Zoran Pejić Peja (Foto: Screenshot TV Grand)

– Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne – rekla je Zlata tada i dodala da Jovan ima mnogo planova.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs