„Silovao me je tri puta dnevno!“ Pretučena Katarina Beba Vasić otkrila nove jezive detalje o bivšem partneru

od strane | jan 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Folkerka Katarina Beba Vasić tvrdi da je doživela veliku muku sa sada već bivšim partnerom, sa kojim je živela prethodnih pet meseci.

Katarina Beba Vasić (Foto: Screenshot YouTube/Facebook) • Facebook / youtube

Katarina je sada iznela jezive detalje odnosa sa njim, a kako kaže, on ju je napastvovao tri puta dnevno.

– Moj sin je autističan. U tim trenucima sam izgovorila da mi je drago da je autističan, pa ne zna šta se dogodilo! – započela je Katarina kroz suze, pa progovorila o fotografijama koje su osvanule.

Katarina Beba Vasić (Foto: Facebook)

– On me je slikao. Da mi pokaže kako sam lepa i kako napredujem, jer sam ja bila slepa, od udaraca sam izgubila vid, sad se pomalo vraća, ali i dalje ne vidim – ispričala je pretučena pevačica Beba.

– Silovao me je minimum tri puta dnevno, a onda bi me pitao: „Da li hoćeš da napravimo bebu“ – grcala je u suzama Vasićeva, prenosi Republika.

Katarina je slučaj prijavila policiji, a zbog udaraca, koje kako tvrdi, je dobila od partnera sa kojim je živela, završila je u bolnici.

– Čovek sa kojim sam bila u vezi 5 meseci, 2 meseca ,,raja“, dva meseca pakla! Sada sam na sigurnom, valjda, ovako izgledam sada. Za sada ne smem zbog policijske istrage da dajem mnogo informacija, ali to je otprilike neki period kada je mučenje trajalo. Tek sutra posle 17 časova ću smeti da dajem izjave, ali ima poprilično toga na mom Fejsbuk profilu o svemu šta se desilo – poručila je kratko Katarina.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs