SEVAO DONJI VEŠ! Rada Manojlović FRAPIRALA nastupom: „Tuširanje i pranje, kad stignem…“ (VIDEO)

od strane | jun 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na domaćoj sceni, a svoju publiku uvek iznenadi ogromnom energijom na nastupima.

Rada Manojlović • TikTok

Rada je sinoć zapalila jedan klub u Ulicinju, te su se snimci sa nastupa širili društvenim mrežama. Pojavila se u kratkoj haljini, koja je istakla njene vitke noge, a kada je zaigrala zapalila je masu.

Rada Manojlović

Manojlovićeva se sve vreme uvijala i vrckala, a u jednom trenutku uhvatila se za šipku. Kako je jači pol preovladavao u publici, mnogi su komentarisali da su zaboravili tekst kada je ona zamešala kukovima.

„Kakvo telo ima“, „Rada je prava bomba“, „Živa vatra“, „Svaka joj čast na izgledu, muškarcima padaju vilice“, nizali su se komentari.

Rada Manojlović

„Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina. Tuširanje i pranje kose kad stignem, i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu. One parfimisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam“, rekla je pevačica za „Republiku“.

Pogledajte video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs