SAMO DA NIJE NASLEDNO: Luna Đogani strahuje za drugu ĆERKICU: „Moraću ranije da se PORODIM!“

od strane | jun 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Tokom jedne televizijske emisije, novinari su obavili je razgovovor sa mladom muzičkom zvezdom Lunom Đogani, koja je progovorila o majčinstvu, ali otkrila kako se oseća po pitanju toga što će se po drugi put ostvariti u ulozi majke.

Luna Đogani (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

Luna Đogani (Foto: Screenshot TV Pink)

Na pitanje šta ne bi volela da njena deca od nje naslede, imala je spreman odgovor.

Samo da ne postane emotivac na mene. Ona je blizanac, kao moja kuma, valjda neće biti krhka na mene. Volela bih da nasledi tatine osobine i bude mudrija od mene. Svi mi imamo dobre i loše osobine, ali ako moram da biram, onda ne želim da ih ima i ona. Mia zna da će dobiti sestru. Nadam se da će to prihvatiti, biće sigurno i ljubomore, ali mi ćemo sve uraditi da se ne oseti manje vrednom – istakla je Luna.

Luna je potom otkrila da će njena druga ćerka nositi prelepo ime.

Ja sam došla na ideju sasvim slučajno da se zove Lana. Moj tata je promenio Lana u Lenka, pa je zbunio ostale. Moj otac je poznat po lapustima, ali je Lana ostalo – rekla je Luna.

Luna Đogani i Marko Miljković (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Da li je tvoja želja bila da bude devojčica, ili si se nadala dečaku? – upitao je voditelj.

– Želela sam sina i ćerku. Imala sam osećaj da će biti dečak. Hvala Bogu samo neka je živo i dravo, ali videćemo da li ću moži da imam i treže dete, radosna sam jer dobijam drugu ćerkicu. Termin je zakazan na rođendan mog tate, ali postoji šansa da ću morati par dana pre da se porodim. Videćemo šta će biti – kazala je Luna.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs