SA TRONA SKIDA Minu REKORDERKU, zavodnicu sa najviše „veza“ u „Zadruzi“: Ovo su svi JAVNI PARTNERI Maje Marinković

od strane | apr 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pulsonline

|

Tron zavodnice rijaliti šou programa čvrsto godinama drži unazad Mina Vrbaški.

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić • youtube

Ona je u rijalitiju „Zadruga“ ušla kao maloletna ljubavnica Šaka Polumente, a status zavodnice gradila je brzo i pod pokrivačem.

Mina Vrbaški i Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)

U svoj bogati ljubavni rokovnik Mina upisala je Anđela Rankovića, Mateju Matijevića, Nemanju Đerića Đeksona, Tomu Panića, Jovicu Putnikovića, Marka Miljkovića, Mensura Ajderpašića, Filipa Cara, ali ima izlet sa Savom Perovićem.

Mina je tokom tri sezone „Zadruge“ razmenjivala nežnosti i sa Vladimirom Tomovićem, Ervinom Mujakovićem, Adamom Đoganijem, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem.

Maja Marinković YouTube/AmiG Show

Ovu atraktivnu brinetu, u korak prati i njena starija koleginica Maja Marinković, koje prema svemu sudeći imaju sličan ukus, pa su tako delile iste partnere.

Maju je u toku učešća u „Zadruzi 2“, „Zadruzi 3“, „Zadruzi 4“ i „Zadruzi 5“, pratio i buran ljubavni život, a najviše će ostati upamćena njena turbulentna ljubav sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

Maja je između ostalog tokom svog tamičenja bila u vezi i sa Milanom Jankovićem Čorbom, zatim Filipom Carem, koji ju je i diskvalifikovao iz pete sezone istoimenog rijalitija.

Tu je takođe i pobednik rijalitija „Parovi“ Mladen Vuletić, sa kojim je Maja bila u spoljnom svetu.

Maja Marinković

Međutim, ono što su mnogi zaboravili jeste da je Maja tokom svog učešća u „Zadruzi“ bila bliska i sa Vladimirom Tomovićem, koji inače važi za velikog zavodnika, kao i sa Markom Miljkovićem koji je sada u srećnom braku sa Lunom Đogani.

Na internetu se mogu pronaći i brojni video snimci iz rijalitija na kojima Maja provodi vreme, ali i leži ispod pokrivača i sa Tomovićem i sa Miljkovićem, a šta se tu dešavalo može se samo nagađati.

Maja Marinković

Osim toga, Miljković je jednom prilikom tokom svog učešća u „Zadruzi“ obrazložio zbog čega je raskinuo sa Majom Marinković.

Maja je u svoju bogatu ljubavnu biografiju upisala kao poslednjeg u nizu i Zvezdana Slavnića, zbog čega je Svanićeva ljubavnica Anđela Đuričić doživela nervne napade.

Inače, ovo su svi javni partneri Maje Marinković, plus one koje je imala van kamera Bele kuće.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs