Roditelji Šejle Zonić reagovali povodom surovog napada na ćerku: „Teško jako…“

od strane | jun 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Pevačica Šejla Zonić pobedila je u „Zvezdama Granda“, a mentor joj je bila folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Svetlana Ražnatović Ceca i Šejla Zonić (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Pevačicini roditelji su sada kroz suze otkrili kako su doživeli ćerkinu pobedu, ali i napade na nju.

– Očekivali smo negde pobedu. Ponosna sam majka. Ne bih znala da opišem osećaj, bili smo ponosni i srećni kad je Saša Popović rekao da je naša ćerka pobednica ove sezone – rekla je majka Zonićeve kroz suze za „Grand“, dok su emocije savladale i pobedničinog oca.

– Ne mogu taj osećaj i emocije da opišem nikako. I sad mi je teško. To se samo jednom doživi. Šejla je tu pobedu zaslužila – istakao je otac Zonićeve i dodao da je ponosan na to što je njegova ćerka tokom celog takmičenja bila jedinstvena i jedan od favorita.

Ipak, tokom skoro devet meseci takmičenja Zonićeva je doživljavala razne napade na društvenim mrežama o čemu je ćutala, a sada je njen otac otkrio kako je su oni kao roditelji podneli pretnje koje su u poslednje vreme dobijala.

Svetlana Ražnatović Ceca i Šejla Zonić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Teško jako. Najteže je svakom roditelju kad mu neko nešto ružno kaže o njegovom detetu. Imali smo strpljenja. Neka svako misli šta hoće, džabe mu. Ja nikad ne bih hteo da gradim svoju karijeru, niti bih dozvolio svom detetu da gradi svoju karijeru na tuđem nekome – rekao je otac Zonićeve.

Šejla Zonić je, sa druge strane, u toku današnjeg dana dobila automobil, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: ŠEJLI ZONIĆ URUČEN NOVI AUTOMOBIL Pobednica „Zvezda Granda“ dobila vredan poklon

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs