Retko ko ide u stan Cece Ražnatović u Crnoj Gori, evo kako izgleda njena ZABORAVLJENA nekretnina

od strane | sep 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Svetlana Ceca Ražnatović ima nekoliko nekretnina i dok je dobro poznato da poseduje vilu kod „Marakane“, ali i ogromnu kuću na Kipru, manje se zna da ima i stan u Crnoj Gori. Međutim, u taj stan u poslednje vreme ne stiže da ode.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

I dok Ceca i članovi njene porodice rado i često posećuju vilu u mondenskom kiparskom mestu Aja Napa, Ceca u stan u Bečićima koji je blizu poznatog hotela, retko odlazi. Osim nje, sada u taj stan retko odlaze i članovi njene porodice koji su nekada često tamo boravili.

Cecin stan u Crnoj Gori

U stanu na crnogorskom primorju porodica retko kada dolazi, a ako je suditi po fotografijama na Instagramu, nekada je tu najčešće boravila Anastasija, dok nije započela emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom sa kojim se nedavno i venčala.

Cecin stan na moru opremljen je minimalistički, u svetlim tonovima. U prvom planu su visoki prozori, spušten plafon i mermerne pločice na podu.

Cecin stan u Crnoj Gori FOTO: ZORAN ILIĆ

Anastasijina omiljena prostorija za pravljenje selfija je prostrani dnevni boravak. Osim udobne ugaone garniture svoje mesto pronašla je i otmena sofa, idealna za opuštanje ispred televizora.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs