Rešetanje ispred LOKALA naše glumice

od strane | jun 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Klub „Nana“ na Senjaku dobro je poznato svim beogradskim „klaberima“, ali i pripadnicima bezbednosnih i obaveštajnih organizacija.

Olga Odanović i Nada Blam • youtube

Poznata filmska i pozorišna glumica Nada Blam ostvarila je tokom dugogodišnje karijere brojne uloge, ali malo je poznato da je tokom osamdesetih bila vlasnica kultne diskoteke „Nana“, koja je od devedestih poznata kao mesto obračuna klanova.

Nada je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran.

– U doba kada smo on i ja otvorili čuvenu diskoteku Nanu, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj – navela je Nada

U avgustu 2014. godine, trojicu mladića ispred kluba „Nana“ izrešetao je motociklista u pokretu. U pucnjavi koja se dogodila oko 5.45 ranjeni su Predrag Lj. (37) u nogu, Igor R. (32) u leđa i takođe u nogu Marko V. (22).

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs