Reperova ČARAPA vredi 100 evra? Objavljen NEČUVENI OGLAS, a evo i detalja kako je ovde dospela: „Ovim je Desinger šio po glavi!“

od strane | okt 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica, ovog leta dospeli su u epicentar interesovanja, a njihovi nastupi bili su jako traženi, pa su tokom celog leta punili klubove gde god su se pojavili.

Dragomir Despić Desingerica (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Posebno je bio skandalozan jedan od nastupa na Crnogorskom primorju, kada je Desingerica polugo izuo patiku, a njegova noga završila je na glavi jednog dečka, koji je to s oduševljenjem prihvatio.

Dragomir Despić

Tom prilikom, svi su primetili i čarapu koja je bila pocepana, a ona se sad našla na jednom onlajn oglasniku, prodaje za 100 evra.

Oglas na kom je Desingerova čarapa

Nije fiksna cena! Ovo je čuvena čarapa sa nastupa iz Budve gde je Desinger šio devojku po glavi. Nažalost, nije moguće postaviti snimak sa nastupa, ali imam snimak kako hvatam čarapu. Poslaću vam snimak ako mi se javite, to je najmanji problem. Javite mi se u poruci za više detalja. Ovo je početna cena i ona nije fiksna. Oko svega se možemo dogovoriti – piše u ovom oglasu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs