„Razumem Matoru jer je mene tako Goca varala!“ Ivan Marinković udario na Tržanovu

od strane | feb 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Zadrugar Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom – pevačicom Gocom Tržan, koja mu je rodila ćerku Lenu.

Ivan Marinković i Goca Tržan (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Naime, učesnici „Zadruge 7 Elite“ su za crnim stolom povelli temu o ljubomori u emotivnim odnosima, a tom prilikom Ivan je izneo progovorio o odnosu sa Gocom, te je spomenuo i prevaru.

– Ja nisam ni znao šta je ljubomora, osim onih dečačkih momenata. Kad je mene moja bivša prevarila, tad sam video kako iz ljubomore proistekne laž. Primetio sam nešto, što niko nje primetio. Ja najbolje ovde razumem Matoru. Čovek mora da bude oba. U momentima dok sam bio u braku, osetio sam ljubomoru, a nisam znao zbog čega. Osećao sam da nešto ne štima tada, čak sam i mislio da sam lud. Prva i osnovna stvar je da žene ne shvataju da u prevari padaju na sitnice. Gde to ima da ti žena kaže da spava kod drugarice?! Žena u braku spava tamo? Gde to ima? – počeo je Marinković.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Da li ljubomora može sprečiti nekog da ode nekom drugom? – pitao je zadrugar Marko Đedović.

– Ne. Kod mene se to završilo vrlo brzim razvodom. Bilo je evidentno da se nešto dešava. Ja pre Jelene, nisam imao duže veze. Nakon tog braka (sa Gocom) nisam imao neki ozbiljniji odnos, da budem iskren. Hteo sam još mnogo toga da kažem, ali ću to da ostavim za neku drugu priliku. Zamolio bih Milenu da ispriča neke primere iz mladosti da li je bila ljubomorna – rekao je Marinković, a videćemo kako se pevačica reagovati nakon ovih izjava njenog bivšeg muža.

Ivan Marinković se, sa druge strane, našao na meti prozivki zadrugarke Marije Malivuk, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Pokupila sam ga mrtvog pijanog i dovukla!“ Zadrugarka otkrila FRAPANTE detalje odnosa sa Ivanom Marinkovićem napolju

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs