„RASTURIĆU VEZU S NJOM!“ Maja Marinković ne odustaje od Cara, udarila NAJNIŽE: „ĆERKU prvu nazoveš ko JA“ (VIDEO)

od strane | okt 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Rijaliti učesnica Maja Marinković, po ko zna koji put provocira objavama svog bivšeg partnera, Filipa Cara.

Maja Marinković • TikTok

Iako je nakon skandala sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić, Car odlučio da se skrasi, preseli u Beograd i posveti njihovoj naslednici koja je na putu, Maja Marinković ne prestaje da „gura nos“ gde joj nije mesto.

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Naime, starleta je podelila snimak na Tik-tok platformi, pevušeći dobro poznatu numeru pevačice Milice Pavlović „Posesivna bivša“, te je sam tekst svima ulio sumnju da aludira upravo na Filipa.

– „Rasturiću vezu s njom, biće rusvaj, biće lom…“ – delić je teksta pomenute numere. A deo koji je posebno privukao pažnju jeste: „Moje ime će večno da zna, kad ćerku prvu nazoveš ko ja.“ S obzirom da Aleksandra i Car očekuju ćerku, ovo se i te kako čini da nije slučajnost sa Majine strane.

Maja Marinković

Podsetimo, prilikom jednog gostovanja, Maja Marinković surovo je oplela po odnosu bivših cimera:

– Zašto praviš dete nekome koga ne voliš? Rekao mi je da je ne voli, kada spava sa njom, misli na mene – rekla je Maja, pa spomenula puštanje njegovih klipova u javnost:

Kada sam objavila sve te poruke, moj telefon je pun snimaka, i onih eksplicitnih, ali ukoliko Lesi ne bude bio poslušan, verovatno će se to i desiti. Ja nisam neko ko preti, ali ne dozvoljavam da neko blati moje ime. – rekla je Marinkovićeva.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs