„Rasplakaću se…“ Evo šta je Cecu dočekalo ispred kuće! „Marini niko nije ni do kolena…“

od strane | jun 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ostala je zatečena kad je videla šta ju je sačekalo ispred njene vile na Dedinju.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier) • Ringier

Svetlanu su fanovi iznenadili, pa su joj uručili poklone, što ju je prijatno iznenadilo.

Jedan od poklona imao je njenu fotografiju sa pokojnom autorkom velikog broja domaćih hitova Marinom Tucaković, što je Ražnatovićku potpuno raznežilo.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier)

– Jao, predivno! A baš mi je to trebalo… – govorila je Svetlana, dok je otvarala poklon.

– Nisam dobila ovako nešto. Marina toliko fali. Niko joj nije ni do kolena… „Za kraj“, piše, jao, Bože, rasplakaću se zbog vas… Predivno, ovo je predivno! – govorila je Ražnatovićka, a sve detalje pronaći ćete u snimku ispod.

– Nemam puno neispunjenih želja, ja sam skromna osoba. Sada su mi svi na okupu, ćerka je tu, sin, unuci, iznenadio bi me ekstremno Bred Pit kada bi se danas pojavio ili Vilijam Levi. Nema neočekivanih stvari, mnogo sam mudrija – rekla je Svetlana na konto svog rođendana, koji je bio juče.

Ražnatovićka je otkrila u kojoj meri je za sve ove godine bila okružena neljudima.

Svetlana Ražnatović Ceca i Anastasija (Foto: Ringier/Dragana Janković)

– Bogu hvala ne mnogo, kod svakoga ih ima, pa ni mene nisu zaobišli. Dobro je kada ima dobrih ljudi oko tebe. Imamo lošu osobinu da više stavljamo akcenat na loše, a ne uživamo u lepom – kazala je Ceca Ražnatović.

Kako ju je, sa druge strane, iznenadio fudbaler Nemanja Gudelj pogledajte u odvojenom tekstu: Nemanja Gudelj JAVNO čestitao TAŠTI Ceci 51. rođendan, pa joj se obratio moćnim rečima (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs