RASKRINKAO Anu Ćurčić: „ZAŠTO JE UĆUTALA nakon samo jedne Zvezdanove rečenice, zašto?!“

od strane | jul 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kako je šesta sezona rijaliti šou-programa „Zadruga“ gotova, voditelj ovog TV formata Marko Đedović konačno može da kaže svoje iskreno mišljenje u učesnicima, a on se posebno pozabavio slučajem Ane Ćurčić.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Kod Ane je bilo milion kontradiktornosti. Kada sam je pitao da li bi ostavila Zvezdana (prim.aut. Slavnića) da je nije prevario ona mi je rekla – ne. Posle svih priča o nasilju, vezivanju, kockanju stana i tako dalje, ona ne bi njega ostavila. I njen glavni razlog je prevara – istakao je Marko za Espreso.

Marko Đedović (Foto: Ringier/Ivan Radulović)

– Mislim da postoji nešto mnogo strašno jer ni Ana Ćurčić ni Zvezdan Slavnić nisu išli do kraja, da se zakače do kraja. Postoji neka muljačina. On kad bi nešto izgovorio o njoj to bi je slomilo, čak joj je i pretio „ako ja kažem o tebi ono bićeš najomraženija osoba“ i onda ona ućuti posle toga – dodao je Đedović.

Šta je Marko Đedović, sa druge strane, otkrio o Jovani Tomić Matoroj i Aniti Stanojlović pročitajte u odvojenom tekstu: „BIO SAM PRISUTAN kad je Matora Aniti NUDILA NOVAC!“ Oglasio se i ispričao istinu o odnosu novopečenih supruga!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs