RASKINULI Iva Grgurić i Nemanja Petošević: „MALI JE PROŠAO FAZU STARLETA!“

od strane | nov 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako su mnogi mislili da njihova veza vodi ka oltaru, starleta Iva Grgurić i naslednik jednog biznismena Nemanja Petošević su navodno stavili tačku na svoju romansu.

Iva Grgurić i Nemanja Petošević (Foto: Instagram/iva_grguric_official) • iva_grguric / Instagram

– Ta priča je okončana. Mali je prošao fazu starleta i sada je slobodan. Nisu njih dvoje jedno za drugo. To su dva različita sveta. Vodao je on nju na putovanja, uživali su, lepo su se provodili, ali nije išlo. To vam je najrealnija priča. Svako je otišao na svoju stranu. Njegovim roditeljima nije bilo prijatno što se pisalo tako o njemu u medijima, ali sam je kriv jer je objavljivao javno na tim socijalnim mrežama i sam davao povoda – ispričao je prijatelj porodice Petošević za Kurir.

Iva Grgurić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Prijala mu je pažnja, voli on da bude poznat. Po tom pitanju su isti. Nemanji je prijalo to da bude sa nekom damom koja je poznata u javnosti, ali je video da taj svet i nije baš tako sjajan i bajan – dodao je gorepomenuti izvor, a u prilog celoj ovoj priči govori i to da je par pobrisao zajedničke fotografije sa društvenih mreža, premda se i dalje prate na Instagramu.

Iva Grgurić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić/Dragana Janković)

Nijedno od njih dvoje se još uvek nije oglasilo ovim povodom kako bi potvrdili ili porekli ove glasine.

Iva Grgurić je, sa druge strane, nedavno iznenadila pratioce vrelim snimkom iz teretane, a isti možete pogledati u odvojenom tekstu: Nikad VRELIJI snimak Ive Grgurić iz TEREANE: Svima pada vilica dok se ona ZNOJI – UTEGLA se kao nikad pre: (video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs