„Raskinula sam sa devojkom pre mesec dana!“ Folkerka otvoreno progovorila o krahu ljubavi: „Plašila sam se reakcija okoline…“

od strane | feb 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Matea Stanković iznenadila je mnoge otvorenim priznanjem o raskidu sa bivšom partnerkom.

Matea Stanković (Foto: Screenshot TV Grand) • Tv Grand / screenshot

– Moja devojka i ja smo raskinule pre mesec dana. Kada sam čula reči ove pesme, smrzla sam se, mislim da bih mogla da dam sebe 300 odsto… Pošle su mi suze dok sam čitala tekst… ne znam ni kako bih otpevala sve ovo kada mi na samo čitanje stoji knedla u grlu i suza pada sama, a ne plačem – napisala je Matea na Instagramu.

– Smatram da bih mogla moju emociju da prenesem na pesmu. A inače sam neko ko se muzikom bavi profesionalno, stalno sam na Pinku i Grandu, na portalima… tako da provereno znam da bi svi preneli. Bože, kakva pesma. Istina je, raskinula sam vezu sa devojkom – dodala je Stankovićeva.

Matea Stanković (Foto: Screenshot TV Grand)

– Znate kako je u ljubavi i kako je u tuzi, tu smo svi isti. U početku je bio prisutan bojazan od komentara okoline, posebno što se bavim javnim poslom, ali kada su svi videli da bila u pitanju ljubav, i kada su je upoznali, njima je bilo najvažnije da sam srećna. Moram da dodam da sam po opredeljenju biseksualka i da sam trenutno srećno sama – objasnila je pevačica.

– Odlučila sam da svu svoju energiju usmerim na muziku, jer je muzika moja najveća ljubav – zaključila je Matea.

Matea Stanković (Foto: Instagram)

Kako je, sa druge strane, izgledao momenat kada je jedna rijaliti zvezda obelodanila da je biseksualka pogledajte u odvojenom tekstu: Jovana priznala da voli žene!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs