„RANO BAČENA NA ULICU!“ Aleksandra Nikolić odlučila da PODNESE TUŽBU protiv bivšeg zadrugara

od strane | jul 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Pobednica šeste sezone „Zadruge“, Aleksandra Nikolić, u emisiji „Narod pita“ izjavila je da će tužiti Kristijana Golubovića za izrečene stvari.

Aleksandra Nikolić (Foto: Instagram/alex_mima) • alex_mima / Instagram

Nikolićeva će pravdu zatražiti na sudu, budući da je izneo šokantne detalje o njenoj prošlosti za medije.

Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Što se tiče Kristijana, ono što radi je jako ružno, ali ću se i sa njim pozabaviti na sudu, pa nek iznese dokaze, a znam da ih nema – rekla je Aleks.

Podsetimo, Golubović je ispred Pink televizije dao izjavu za medije i to vidno izrevoltiran:

Aleksandra je zaslužila pobedu, zaslužila je sve u životu zato što se toliko napatila. Da je ona sa 14-15 godina ušla u prostituciju sa šestoduplo starijiim ljudima. Upravo zbog toga, ne da bi trebali da joj daju jednu nagradu, nego pet! Ali, da ostavimo patetiku i demagogiju sa strane. Za njeno učešće u rijalitiju, ne bi trebali da joj daju ručak. To je moje mišljenje po onome šta je ona tamo i radila – uzdahnuo je Kristijan.

Kristijan Golubović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Te ženske osobe koje su prošle sve i svašta u životu, mi se sažalimo na njih. I ja sam sažaljive prirode i na Maju koja je pored ovog čoveka (pokazujući na Takija Marinkovića) dobila sve u životu, a pravi gluposti. Eto i na nju sam sažaljiv. Šta će ti ovaj i šta će ti onaj. Posle da nas šikaniraju i prave budalama. To je stvarno bruka i sramota. Aleksandra nije imala oca, nije imala brata da bi je neko naučio životu. Ona je vrlo rano na ulicu izbačena, puštena niz vodu. Postala je vrlo rano uličarka jedna naivna, koja je morala sa raznim zverima, starim dedama i babama da se bori oko parčeta hleba. Na najgori mogući način. Vi da prodajete svoje telo za novac – to je ono krajnje – rekao je Golubović.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs