Rale viče na Anu Nikolić: „Ništa ne pomaže!“

od strane | maj 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Danijel Rakočević

|

Kompozitor Goran Ratković Rale gostovao je u emisiji „Blic dan“ na kanalu Blic televizije u studiju kod Aleksandra Kojića i Sofije Spasojević.

Goran Ratković Rale (Foto: Screenshot TV Grand) • Tv Grand / screenshot

Goran je govorio o saradnji sa Marinom Tucaković, Svetlanom Ražnatović Cecom, ali i odnosu sa pevačicom Anom Nikolić.

– Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme – rekao je Ratković u emisiji „Blic dan“.

Na pitanje voditelja kakva je Nikolićeva za saradnju, kompozitor je rekao:

– Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pričam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav – rekao je kompozitor u emisiji „Blic dan“.

Goran Ratković Rale (Foto: Screeenshot TV Grand)

Rale je ispričao da je sa Marinom Tucaković imao raznih problema kada su njeni tekstovi u pitanju, ali da je ona uvek uspevala da istera svoje.

– Nedostaje mi svakog dana. Svakog jutra pomislim na nju. Marina je bila velika, teško da će iko moći da je nasledi. Dešavalo se da napiše neke pesme, a ja sam u fazonu: „Marina, nemoj da me zajeb…, šta je bre ovo?“. Ona samo kaže: „Maco, samo ti mene slušaj“ – rekao je Goran i dodao:

Goran Ratković Rale (Foto: Screenshot TV Grand)

– Kada je napisala „Zmaja“ za Indiru, ja sam joj rekao kakvi su bre ovo zmajevi, šta je ovo… ona se samo smejala, ali pesma je postala veliki hit – otkrio je Ratković.

Voditeljka emisije Sofija Spasojević upitala je Gorana u kakvom je danas odnosu sa Indirom Radić sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Indira Radić (Foto: Ringier/Ilija Božinović)

– Indira i ja smo danas u odličnim odnosima. Gledam je kao svoju sestru – rekao je Ratković sa osmehom.

Goran Ratković Rale je, sa druge strane, bio predmet izlaganja svojih komšija, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Propala je, sa njim je zbog para!“ Komšije otkrile kako žive Ana Nikolić i Rale

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs