RADOST U DOMU BARBARE BOBAK: Jedina prijateljica sa ESTRADE joj čestitala i odmah zapala za oko svima

od strane | jun 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Pevačica Barbara Bobak danas slavi rođendan, povodom čega su se oglasili njeni brojni prijtalji i kolege koji su joj javno čestitatli.

Barbara Bobak • barbara.bobak / Instagram

U moru čestitki na kojima pevačici njeni najbliži žele sve najbolje, jedna se posebno izdvojila s obzirom da se Barbara privatno ne druži sa kolegama, ali ne krije da joj je jedna pevačica posebno draga.

Barbara Bobak Instagram/barbara.bobak

– Ispuni godine životom, a ne život godinama. Da ostvariš ono što želiš i sačuvaš ono što voliš. Srećan rođendan!- poželela joj je Dada Mešaljić uz video na kome se provode.

– Najjača ženo i moja najbolja drugarice na estradi, lav ju– odgovorila je Bobakova.

Podsećamo, Barbara je nedavno govorila o druženju sa kolegama.

– Ja se ne družim sa estradom uopšte. Nijedan moj prijatelj nije sa etsrade, dobra sam sa dosta kolega da se uzajamno poštujemo, ali ne smatram ih bliskim. Kolegijalnost postoji među onima koji su dobri međusobno, ali sigurno postoje i situacije zabijanja noža u leđa, ali to nije moja stvar– rekla je za Grand.

Tom prilikom otkrila je i kako ne ume da upravlja svojim finansijama zbog čega je zadužila odgovornog člana porodice da joj pomogne.

Barbara Bobak

– Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašikicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radim na tome– iskrena je Barbara u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs