Rada Manojlović NENADANO SAZNALA gde je sinoć bio Milan Stanković, vrlo se RAZOČARALA: „Bože sveti, OTRGAO SE KONTROLI!“

od strane | okt 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Naša poznata pevačica Rada Manojlović, vratila se danas sa nastupa, a nju smo sreli dobro poznatoj lokaciji, aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu.

Rada Manojlović • IDJTV / screenshot

Tom prilikom Rada je za „Blic“ pričala o finansijama, poslu, ali i bivšem dečku Milanu Stankoviću.

Rada Manojlović

– Meni nikad nije dosta spavanja, naspavaću se samo kad umrem, treba mi oko 9 sati spavanja. Fali mi spavanje, mnogo radim otkako je Maja preuzela posao, imam mnogo gostovanja na televizijama, nastupa, pre nisam toliko gostovala, ali je sve važno. Poslednjih mesec dana je bilo naporno. Maja ni ne pita, odmarala se od početka jula, preležala je kod kuće, sad je tek išla sa mnom. Izbegla je kad se išlo kolima, sad ide samo avionom, upala joj je kašika u med. Nju hvale moje kolege, zovu je – rekla je Rada, a onda otkrila šta će sa tolikim parama koje zaradi od nastupa.

Prvo mora da se pokrije minus, sada sam sve uložila u album, to je moje ulaganje u budućnost, red je da se kupi i neka nekretnina – rekla je iskreno Rada.

Pevačica je ostala u šoku kada smo joj rekli da smo noćas uhvatili Milana Stankovića na rejv žurki u Beogradu.

Rada Manojlović

– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako – rekla je Rada koja se prekrstila kada je čula da je izašao u provod.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs