PUČE TIKVA! Pevačica i slavni košarkaš se RAZVELI: “Izašla sam iz kaveza“

od strane | maj 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon sedam godina braka pevačica Tamara Todevska rešila je da stavi tačku na ljubavnu priču sa košarkašem Aleksandrom Dimtrovskim.

Tamara Todevska • youtube

Kako i sama kaže, odluku nije donela preko noći, a sada je priznala da je dugo živela u agoniji.

Tamara Todevska

– Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki krug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju – rekla je Tamara i dotakla se svog nedavnog razvoda.

– Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo – istakla je pevačica koja je nakon razilaženja od supruga imala veliku podršku porodice i prijatelja.

Tamara Todevska

– Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza- zaključila je Tamara.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs