Prvo oglašavanje Jovana Memedovića nakon OTKAZA: “Možda mi je malo krivo“

od strane | jul 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditelj Jovan Memedović prvi put se pojavio pred kamerama nakon što je dao otkaz na RTS-u.

Jovan Memedović • youtube

Naime, on je gostovao danas u emisiji „Jedan dobar dan“ na RTS-u, gde se dotakao kviza „Potera“, kao i rada na Javnom servisu.

„U okviru rubrike RTS predstavlja trenutno imamo priliku da zavirimo u snimanje 11. sezone kviza „Potera“, najgledanijeg kviza u Srbiji. Sa nama je autor „Potere“, voditelj i novinar Jovan Memedović, naš dragi kolega i omiljeno TV lice. Kako teku snimanja?“, pitala je novinarka Memedovića.

„Snima se 11. sezona, uigrali smo se za tolike godine. Što je najzanimljivije, dolaze nam jako sveži mladi ljudi koji žele da se poigraju sa nama i dobro je što su shvatili da nije ovde cilj da se pošto-poto zaradi neki novac, ovde je najbitnija igra uz znanje i mislim da smo postigli neku finu opuštajuću atmosferu gde se svako oseća prijatno“, kazao je Memedović i dao reč svom kolegi Milanu Bukviću, koji je tragač u kvizu.

Jovan Memedovic

Nakon što je Bukvić ispričao šta gledaoce očekuje u novoj sezoni i naglasio da su pitanja sve teža, voditeljka se dotakla i otkaza koji je Jovan Memedović dao posle 36 godina rada na Javnom servisu. Ona je kazala: „Gledaoce zanima da li će se sada nešto promeniti u njihovim omiljenim emisijama budući da se promenio tvoj status na televiziji“, na šta je Memedović dao odričan odgovor.

Jovan Memedović

„Kao što će gledaoci videti, nema nikakvih promena. Moja emisija „Sasvim prirodno“ ide u istom terminu, možda na papiru postoji neka promena, nisam više stalni član ni na plati RTS-a. Radio sam eto tih nekih 36 godina u životu za RTS… Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada. Voleo bih da me ne pominju više po neki drugim medijima, nema potrebe. Sve je u najboljem redu“, kazao je Memedović.

On se osvrnuo i na razlog svog otkaza na Javnom servisu.

„Pošto se pominje neki Etički kodeks, ja sam za to. Hajdemo, etički kodeks, poštujemo. Neka se primeni“, rekao je on uz osmeh i odmahivanje rukama.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs