„PRVO KREVET, PA UPOZNAVANJE, A ONDA GLUMI POŠTENJE!“ Objavljene skandalozne poruke Aleksandre Mladenović i Stefana!

od strane | okt 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Folkerka Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska.

Aleksandra Mladenović i Stefan (Foto: Instagram/stefan_cecarr) • stefan_cecarr / Instagram

Mladenovićeva se nakon čitavog haosa oglasila na svom Instagramu gde je istakla da je njen bivši partner manipulator, da ju je varao i uznemiravao, te je upozorila devojke da paze kada je odabir muškaraca u pitanju.

– Nisam nikada verovala da ovako nešto može meni da se desi i da neću umeti dobro da procenim osobu, da ću toliko pogrešiti… Ali iza lepih reči, obećanja, pažnje i posvećenosti, krije se osoba koja je spremna na sve, da preti, progoni, ucenjuje, laže, vara. Iskreno sam verovala ozbiljnom manipulatoru, pogrešila, ali i shvatila da je vreme da tražim pomoć. Zato devojke učite na mojim greškama i pazite kakve izbore pravite. Ne budite naivne, reagujte na vreme i ne dozvolite da vam ljubav ostavi traumu. Ja sam to naučila na teži način, ali sam posle svih poruka koje ste mi poslali, shvatila da uz vas mogu sve, znači mi to i više nego što mislite. I zato hvala! – poručila je Aleksandra.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Stefan ne prestaje da šokira svoje pratioce na društvenim mrežama, a sada je, kako prenosi Kurir objavio privatne prepiske sa pevačicom.

– Tražiš ribe, a sa mnom si. Sramota. I bio si s nekom u Sarajevu. Kaže da si je tukao. Poslala mi je devojka sve – napisala je Aleksandra Stefanu u poruci, na šta joj je on javno odgovorio:

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier)

– Op, još sam i tukao cure. Pa nek javno objavi i dokaze. Odmah, evo, koju sam ja prstom dotakao. Dušmansku vam majku jeb…! – napisao je Stefan, uz nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Tu nije bio kraj, pa je Mladenovićeva optužila bivšeg dečka i da ima sklonosti ka istom polu.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier/Ana Sabotinovski)

– Idi i ne vraćaj se više! Voliš muškarce, varao si me, naručivao si devojke. Imao si pre nedelju dana drugu s kojom si dugo. Mrtav si za mene! Mrtav! – napisala je Aleksandra, a ubrzo je dobila i odgovor.

– Nikad se nismo videli, upoznali, a prvu noć me je zvala kod sebe u stan, gde sam boravio tri, četiri dana, mrtva pijana… I ja nastavim vezu s takvom devojkom. Prvo krevet, pa upoznavanje, a ovako glumi poštenje. Prvu noć kada sam došao, otvoreni kondomi i fioka, fale dva. Ko zna gde je bila burna noć. Toliko od mene – napisao je on na spomenutoj društvenoj mreži.

Aleksandra Mladenović se, sa druge strane, oglasila nakon što je Stefanu zabranjen ulazak u Srbiju, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: SUD ODREDIO DRASTIČNU MERU BIVŠEM DEČKU Aleksandre Mladenović! Odmah se oglasio: „Hvala, ljubavi!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs