Prvo izjavila da želi muža kao što je Haris Džinović, a sad otišla korak dalje! Dograbila mikrofon i poslala jasnu poruku pevaču! (Video)

od strane | maj 28, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Pevačica Nataša Alimpić, koja se takmičila u muzičkom talent šou-programu „Zvezde Granda“, našla se u centru pažnje javnosti kada je prokomentarisala razvod pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, te izjavila da je on pravi gospodin i da takvog muža traži celog života.

Nataša Alimpić i Haris Džinović (Foto: Instagram/Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić, Instagram / Ringier

Alimpićeva je, naime, uhvaćena na jednom nastupu u zanosu kako peva čuveni Harisov hit „Jesu l’ dunje procvale“ i nema sumnje da će ovaj snimak oduševiti.

Inače, 26-godišnja pevačica je veliku pažnju privukla izjavom da traži muža kao što je Haris.

– Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti – rekla je Nataša za Radio Svetski.

– Izjava koja se tiče gospodina Harisa Džinovića, ja moram da naglasim da stojim i dalje pri toj izjavi. Ja nisam rekla ništa što nije tačno, ništa što nije istinito, on je jedan veliki gospodin, veliki umetnik i mislim da bi svaka žena bila srećna da kraj sebe ima ostvarenog čoveka i takvu medijsku ličnost kao što je gospodin Haris. Ne vidim zašto se podigla tolika pompa i šta tu uopšte ima loše, tj zašto su se toliki komentari pojavili zbog moje izjave – rekla je Alimpićeva, pa dodala:

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Blic)

– Mnogi komentarišu da ne znaju ko sam ja, da ja tražim sponzora, da hoću slavu putem gospodina Harisa i ja to moram da demantujem – izjavila je Alimpićeva za „vs__celebrity“ i nastavila:

– Ja u svoju karijeru ulažem isključivo svoj napor, svoj novac i svoj trud i smatram da je to jako bitno za mene. Želim da objasnim onima koju su komentarisali da ne znaju ko sam, odakle ja na društvenim mrežama odjednom, želim da im objasnim da ja imam svoje tri autorske pesme, koje sam snimila u toku prošle i ove godine. Jako sam ponosna na njih i ove godine sam bila učesnica Saborne narodne muzike na RTS-u. Eto čisto da se vidi da nisam neko ko je „s neba pa u rebra“ došao tek tako na portale i na televiziju.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Blic)

Podsećanja radi, nakon što je Nataša ishvalila Harisa Džinovića, oglasio se i pevač kojem su ovi komentari prijali.

– Nemam pojma ko je to, ali hvala joj na lepim željama i lepim rečima. Zaista ne znam o kojoj pevačici je reč, prvi put čujem da je to rekla, ali svakako hvala – rekao je Haris za „PulsOnline.rs“ kratko.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Blic)

Haris Džinović je, sa druge strane, bio tema izlaganja biznismena Tonija Bijelića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Toni Bijelić se javno obratio Harisu Džinoviću! Podstakla ga izjava da bi svi trebalo da se razvedu…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs