Prve fotografije svadbenog veselja Jelene i Slobe Radanovića: Sve pršti od luksuza i elegancije!

od strane | feb 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Nakon što su se zakleli na večnu ljubav i vernost jedno drugom pred Bogom i u opštini, Jelena i Sloba Radanović su tek sada rešili da organizuju svadbeno veselje.

Jelena i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić/Dragana Janković) • Aleksandar Dojkić, Dragana Janković / Ringier

Naš fotograf se našao na licu mesta, te u okviru ovog teksta možete videti fotografije elegantno i ukusno dekorisane hale u kojoj će danas biti proslavljena ljubav pevača i njegove izabranice.

Podsećanja radi, pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave veliko svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali pred Bogom.

Jelena i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Sloba Radanović i Jelena isplaniralu su gala svadbu, na kojoj su pozvali pola estrade. Kako izvor saznaje, par je zvanicama na svadbu slao obaveštenje da ne smeju nista da kače na društvene mreže.

Kako su pisali mediji, na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe i oni sa mladine strane.

Jelena i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Više fotografija sa lica mesta možete pogledati u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs