„PROSTITUTKO, MOJ DRUG TE JE PLATIO!“ Kristijan Golubović udario na TRUDNU Aleksandru Nikolić! Ništa mu nije sveto…

od strane | okt 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Kristijan Golubović isprozivao je u poslednjem intervjuu Aleksandru Nikolić, pobednicu šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, a u tome ga nije sprečila ni činjenica da je starleta u drugom stanju.

Kristijan Golubović i Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Kristijan se prisetio svega onoga što je pričao o njoj tokom boravka na imanju u Šimanovcima, ističući da su mnogi zaboravili njegove reči, iako su se, prema njegovom mišljenju, ispostavile tačnim.

Kristijan Golubović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Od Makedonije do Švajcarske preko splavova po Beogradu i Zadruzi, sve ono što ne bi pas s maslom pojeo. Ona je jako mlada počela da se bavi prostitucijom i to je velika žalost. Ona je socijalni slučaj. Ali setite se kad sam ja napao nju i rekao šta se bre tu foliraš sa: „Deki, volim te najviše na svetu, niko nas ne može rastaviti. Nista nam ne može biti“ – istakao je Golubović za Scandal.

Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

Osim toga, nekadašnji robijaš je podvukao da se ne plaši da će ga Aleksandra zbog ovih reči tužiti jer, kako kaže, ima i svedoka koji navodno može da potvrdi da je Nikolićevoj dao određenu svotu novca za intimni odnos.

Kristijan Golubović (Foto: Screenshot TV Hype)

– Da li se sećate vi tih momenata, to su svi zaboravili. Ona je prostitutka. Zato što je moj drug spavao sa njom i dao joj pare za taj intimni odnos i rekao je, ako te ona na primer za to tuži, ti kaži, ja ću doći na sud i idemo na poligraf, a ona neka kaže da nije. Znači razvrat, pijanstva, skandali – dodao je Golubović.

Sa druge strane, Kristijan Golubović se nedavno našao u vrtlogu sukoba između sadašnje partnerke Kristine Spalević i bivše supruge Ivane Golubović, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Kristina Spalević POBESNELA ZBOG BIVŠE SUPRUGE Kristijana Golubovića: „ŠTO BI LJUBAVNICA KUPOVALA DETETU?!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs