„Prošla sam to…“ Kija Kockar progovorila o Melini, Harisu, Dragani i Toniju! (Video)

od strane | apr 16, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Pobednica „Zadruge 1“, pevačica i voditeljka Kija Kockar pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju, a kako nam je otkrila ona je pravo sa fakulteta došla na modnu reviju.

Kija Kockar (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Ceo dan sam na fakultetu. Imala sam jutros kolokvijum iz Ustavnog prava, sve sam uradila, videćemo kakvi su rezultati, ali bitno da sam uradila. Sutra imam predavanja, vežbe – rekla je Kockareva, pa se osvrnula na svoju pevačku karijeru:

– Definitivno sam to stavila po strani. Meni ljudi šalju za privatne zabave, nikada to pre nisam radila, a kamoli sad – izjavila je Kockareva, pa prokomentarisala krah brakova Harisa Džinovića i Dragane Mirković.

– Prošla sam to i zato to neću da komentarišem, jer bih volela da su mnogi ovako odgovorili kada sam ja bila u pitanju. To je njihov život i njihova privatna stvar, šta je će oni da kažu u javnosti to je njihova stvar, ali ja neću ništa – rekla je Kockareva, koja se pre nekoliko godina razvela od pevača Slobe Radanovića, koji ju je javno prevario pred celom nacijom.

Već nedeljama unazad javnost bruji o poznatim parovima, a nedavno je voditeljka „Novog jutra“ Jovana Jeremić dala svoj sud.

Toni Bijelić i Dragana Mirković (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

– Dragana i Toni nisu tri godine bili u lažnom braku, nego 10. Cela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija. Znala je da joj je Toni neveran, samo je ćutala i trpela. Ona voli da izigrava žrtvu, a ja ne volim ljude koji izigravaju žrtvu u medijima. Treba da bude superheroina. Volim je, ali izgleda da ništa nije naučila iz njene prve veze sa Bašanovićem. I on ju je povredio, a Toni je drugi. Dragana svesno ide i trasira put žrtve i izneverene, povređene žene. Voli da igra tu ulogu, a to je pogrešno. Dokle god igra tu ulogu neće biti srećna. Da li treba i treći da je povredi da bi se opametila? Sve je jako dobro znala, samo što je trpela misleći da će uspeti da spase brak. Nema tu spasenja ako te 10 godina vara. Ako to trpiš ti si mučenica, a ne žena koja je vredna poštovanja. Žena kada vidi da je muškarac vara – odlazi – rekla je Jeremićeva.

– Šta je tu iznenađujuće? Šta je Haris mislio? On je deda za Melinu. Ništa nije iznenađujuće, što se foliramo? Čovek je 30 godina stariji od nje. On je deda, a ona izgleda kao avion. I on je pogrešio, kao što je i Dragana pogrešila. Ona bi sad bila srećna žena da je ostavila Tonija pre 10 godina. Menjaj žene, opijaj se, konzumiraj različite stvari koje konzumiraš, ali bez mene, je l’ tako? Da je bila iskrena sada bi bila srećna, uspešna, veliku karijeru, puno para, trećeg bitnog frajera u životu… Isto tako Haris. Šta je očekivao? – rekla je Jovana i zaključila:

Melina i Haris Džinović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Trebalo je da sam da slobodu Melini. Sam. Da dođe i kaže: „Ženo, hvala ti. Dvoje divne dece imamo. Proveli smo jedan predivan deo života zajedno, ali ti si mlada. Ja sam deda. Ne mogu ni u s**su da ti pariram, nigde ne mogu da ti pariram, evo ti tvoja sloboda. Hoću da ostanemo prijatelji, nedeljom dođi da pijemo kafu, da se družimo sa decom, biću ti večni prijatelj. Ti si mlada, zaslužuješ da imaš još puno dobrog, kvalitetnog s**sa, izlazaka, provoda, ne mogu to više da ti priuštim, ja sam mator čovek. Ali u meni ćeš uvek imati dobrog prijatelja i da, kad god te povrede, čak i oni drugi muškarci koji dolaze posle mene, u meni ćeš imati sigurnu luku“. Tada bi bio frajer, a ne da sada pljuje Melinu. Potpuno je normalno što ga je ostavila. Ne pravdam samo način na koji je uradila. Trebalo je prvo da se razvede. Ja sam jedna od retkih koja ju je branila u javnosti, zato što je to normalno. Što da se foliramo? – rekla je Jovana i prokomentarisala to što je u više navrata gostovao na televizijama i pričao o krahu njihovog braka:

– Razumem da je Haris povređen, varala ga je, shvatam, ali to se ne radi tako. Mora da se izdigne iz cele situacije. Ni meni nije uvek bilo lepo u životu, ali sam uvek bila gospođetina.

Kija Kockar (Foto: Screenshot TV Pink)

Kija Kockar je, sa druge strane, imala intimne odnose na neobičnom mestu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Kija Kockar je tokom koncerta imala VRELU AKCIJU: “Desilo se iza tribina Hale Pionir“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs