PROLAZIO KROZ TEROR: Zbog Janjuša, pokojnog Mihajla nisu ostavljali na miru: „Šta su mu sve pisali, bolesnici!“

od strane | feb 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Marko Janjušević Janjuš je juče napustio „Elitu“ kako bi otišao u Prijepolje i bio uz svoju porodicu u teškim danima.

Mihailo Janjušević i Marko • Ringier

Nakon celog dana Janjuš je oko osam časova stigao nazad na imanje u Šimanovcima, a čim je došao otišao je po utehu kod svoje devojke Aneli Ahmić.

Janjuš i Aneli

On je otkrio Aneli da je njegov pokojni brat dobijao strašne poruke, zbog njegovog boravka u rijalitiju godinama unazad, pa priznao da je nakon pomirenja sa njom i na njegovom profilu stiglo mnogo uvreda, a samo dao je njoj obelodanio.

– Mom bratu su iste takve poruke slali, bolesnici. Pričao sam sa njegovim drugom. Bolesnic koji nisu znali šta će od života su ga vređali, slali su mu brata. To su ti bolesnici. Zamisli ti bolesnici koji iz čista miru šalju poruku, niko ih nije spomenuo, a oni iz čista mira vređaju. Zamisli da dobiješ poruku: „Trebao si ti da se obesiš“, samo zato što sam sa tobom – rekao je Janjuš, pa nastavio:

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević

– Ja sam obećao da ćemo da se borimo i veruj mi da ne mogu da me isprovociraju. Niko više ne može, veruj mi. Kad budu dobili šta će da dobiju, neka mi pišu kazne, pa neka razmisle što sam to uradio. Polako, ja ću da izađem odavde, tu su i leto i zima, sve je tu. Ja neću da govorim ko su oni. Moji drugovi i ja, ja ću da ih gledam dok im se p*šaju u usta. to da im je jasno. Ima tu i žena, nije mene strah i oni će da im p*šaju u usta. To je zagarantovano, pa neka me prijave.

– Mi njima smetamo, pa neka gledaju. Nemoj da se nerviraš – dodala je Aneli.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs