Produkcija se oglasila nakon što se Ana Bekuta mesec dana nije pojavila na snimanju šoa Zvezde Granda! Odluka je doneta…

od strane | mar 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Pevačica Ana Bekuta već neko vreme nije u žiriju muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“, a umesto nje je došao pevač Dragan Kojić Keba.

Ana Bekuta (Foto: Ringier/Mitar Mitrović) • Mitar Mitrović / Ringier

Mnogi su se zapitali šta se sa Anom dešava i kada se vraća u pomenuto takmičenje.

Kako prenosi „Grand“, nakon više od mesec dana, pevačica Ana Bekuta vraća se u sudijsku stolicu ovog šoua.

Ana Bekuta (Foto: Instagram)

Niame, Anini takmičari su na društvenim mrežama podelili fotografije i video snimke sa mentorske probe koju je vodila upravo Ana.

– Naravno, zašto ne bih bio spreman? Nema tu neke duge priče. Moja draga koleginica i prijateljica Ana Bekuta neko vreme neće biti tu. Nekako smo nas dvoje kompatibilni po mnogim muzičkim pitanjima, temama. Tako da je predlog svih bio da je zamenim neko vreme, tu sam i to je to – rekao je Keba nedavno.

Ana Bekuta (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Kojić je tada otkrio da li ima favorita od kandidata i istakao da se zaista trudi da im prenese znanje koliko je to potrebno.

– Ima, ali ne bih ja sad da izdvajam nikoga, jer što ja volim da kažem „Kad se puca penal, odnosno kada se takmiči, to je i najbitniji momenat“, ali na probama stvarno sam prijatno iznenađen. Snimio sam mojim telefonom za mene, da slušam i za to kratko vreme mislim da sam u lepoj meri uspeo da im prenesem emociju i znanje, onoliko koliko je potrebno – rekao je Keba.

Ana Bekuta je, sa druge strane, snimila pesmu koju je odbio pevač Željko Samardžić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: HIT Ane Bekute je pre nje ODBIO Željko Samardžić, posle nekog vreme se GORKO POKAJAO

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs