„Privatne stvari sačuvaj za sebe!“ Kolega javno iskritikovao Harisa Džinovića

od strane | apr 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Pevač Haris Džinović i dizajnerka Melina Džinović stavili su tačku na dve decenije dug brak, a pevač je u poslednjem periodu otkrio mnoge detalje iz njihovog zajedničkog života.

Haris Džinović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Sada se tim povodom oglasio Džinovićev prijatelj, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Rajo Simonović, te otkrio kako gleda na celu situaciju.

– To je moj prijatelj i kolega i čovek koga, kao i njegovu karijeru izuzetno poštujem.To je čovek koji me je uvek ispoštovao, čak i na „Pinkovim zvezdama“ kada sam učestvovao i došao do samog finala, kao i u ‘Zvezdama Granda“. Uvek mi je davao komplimente na račun pevanja, ponašanja i izgleda. Nekako imamo tu međusobnu dobru energiju. Inače, on je jedan veliki profesionalac i veliki čovek, tako da imam jako lepo mišljenje o njemu i naravno da nisam imao do sada prilike da se uverim u suprotno. Čak me je uvek ispoštovao kad god sam gostovao i nastupao na njegovim koncertima, bio gost iz publike ili njegov mlađi kolega i imam lepe uspomene i lepo mišljenje o tom čoveku – istakao je Rajo za „Grand Online“, pa dodao:

– Za očekivati je da će novinari da pišu o nečijem statusu u društvu, tuđim životima i stvarima iz privatnog života, to im je posao. Mislim da sve privatne stvari treba da se sačuvaju za sebe, što se kaže između četiri zida i da nema potrebe širiti takve vesti dalje, osim naravno ako neko ne želi da na taj način privuče medijsku pažnju – rekao je Rajo i otkrio na čijoj je strani u slučaju Meline i Harisa.

– Žene su nekako slabije od muškaraca, ne uvek naravno. Ima mnogo uspešnih i pametnijih žena, ali u suštini su uglavnom slabije, tako sam uvek na strani nežnijeg pola, ali u ovoj situaciji oko Meline i Harisa, ako je verovati navodima medija, ja sam na strani Harisa Džinovića. Jedino mi smeta što iznosi detalje iz privatnog života, jer se ljudi time hrane. Ipak, negde ga i razumem, verovatno je povređen, emotivno rastrojen. Dve decenije braka nije malo, verujem da mu je potrebna podrška javnosti nakon svega – rekao je Rajo i nastavio:

Melina i Haris Džinović (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Mislim da Harisu nikako ne treba iznošenje prljavog veša u javnosti. To su njihove privatne stvari,njihov brak ima dug staž, više od 20 godina su proveli zajedno, zato on treba da ostane gospodin i džentlmen do kraja. Ako si živeo sa nekim toliko godina, mislim da je korektno prećutati. O bivšima i mrtvima sve najbolje i najlepše.

Simonović se dotakao i velike razlike u godinama među partnerima, kao što je između Harisa i Meline.

– U braku nema pravila, to zavisi od čoveka, od supružnika da li će taj brak opstati. Žene ranije sazrevaju od muškaraca, ali je uvek kako se ko uklopi i kakav ko kompromis pravi. U mojoj porodici je situacija slična Harisovoj, moj tata se ženio tri puta i stariji je od moje majke 14 godina, a 35 su u braku i funkcionišu super. Možda je to kod nas muzičara drugačije, i moj tata je harmonikaš i nije bio često kući, ali je sve zavisilo od moje majke. Ona je bila ta koja je sve konce držala u svojim rukama i bila stub kuće – zaključio je Simonović.

Šta, sa druge strane, Haris Džinović i Melina dele nakon razvoda pogledajte u odvojenom tekstu: Oko čega se sve spore Džinovići? Stanovi u Parizu, Sarajevu i na Bežanijskoj kosi, vila na Senjaku, skupoceni automobili…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs