Prijatelj i kolega Šabana Šaulića izneo ŠOK DETALJ o pokojnom pevaču

od strane | jan 26, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevač Šeki Turković se prisetio druženja sa pokojnim kolegom Šabanom Šaulićem, pa je otkrio da je on voleo da popije, te i da pamti noći koje su zajedno provodili.

Šaban Šaulić • Mitar Mitrović / Ringier

Pa, bilo je nas kolega koji smo bili nerazdvojni, uglavnom bili su svi velike zvezde. Poznati pevači sa kojima sam se ja u to vreme družio i pevao su mi uvek pored srca. A najviše sam se družio sa Šabanom Šaulićem, on je bio predivan čovek, a o kvalitetima njegovim pevačkim, nećemo da pričamo. S njim si mogao da se družiš 100 godina! Taj nikad nijednu ružnu reč za kolegu nije rekao, u smilu da neko loše peva i tako to. On je voleo da šika, da se druži, dok mu je lepo. E kad mu nije lepo, onda se spava. Tako je bilo s njim se družiti, majke mi, nažalost nema ga više među nama – rekao je Turković za Republiku.

šeki turković

On se kaže da su znali zajedno do jutra da sede po lokalima.

Niko ne može da zamisli kako su izgledale naše noći u kafanama! Može samo onaj ko je prisustvovao svemu tome. Voleli smo da pričamo o svemu i svačemu, da nazdravimo i nikad među nama nije bilo zle krvi. Danas toga više nema. Svi su se otuđili, nema više te topline među ljudima. Počeli smo da živimo kao na zapadu. Svi su po šablonu use i u svoje kljuse. Mnogo me to rastužuje, ali šta da radimo. Svako vreme nosi svoje – kaže pevač.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs