„PRIČAO SAM DA TI NIJE NEKA EMISIJA!“ Haos u studiju zbog Đoleta Đoganija i Ognjena Amidžića: „DRUGE ZOVEŠ 15 PUTA, NAS NIJEDNOM!“

od strane | okt 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Pevačica Vesna Đogani i denser Đole Đogani gostovali su u emisiji voditelja Ognjena Amidžića, iako je su nedavno bili na „ratnoj nozi“.

Vesna i Đole Đogani (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Đole je priznao da je bio ljut na Ognjena što ga nije zvao u emisiju dugo, a za medije je pričao da ne želi da gostuje i pije „razne gluposti“ u Amidži šouu.

– Đole, rekao si da nećeš da dođeš kod mene u emisiju. Čitao sam u novinama, bilo je da nećeš da dođeš i da piješ razne gluposti – počeo je Amidžić.

Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nisi me zvao jedno 15 godina. Šalim se, nisi zvao duži period, a mi nismo od nekih koji prave gluposti da bi zvao. Znamo kako je tvoja emisija koncipirana. I onda ja kažem Vesni: „Ne idemo više kod njega“. Naljutio sam se bio na tebe i to je to. Nećemo da dolazimo jer nisi ni zvao, a neki ljudi svakih mesec dana gostuju kod tebe – rekao je Đogani.

– Pa, eto, sticajem okolnosti. Nekako uvek tako ispadne. Rekao si: „Ne pijem bljutave koktele da bih bio na televiziji“ – odgovorio je Ognjen.

Vesna i Đole Đogani (Foto: Screenshot TV Pink)

Đole i Ognjen nasmejali su sve u studiju, a potom je palo i javno pomirenje.

– Mi smo normalni, čekamo da nas zoveš, pita Vesna kad ćemo, rekoh: „Zvaće nas, to je moj drug Ognjen…“ Kad ono ništa se ne dešava – rekao je Đole i dodao:

– Rekao sam svašta za tebe, i rekao sam nije ti neka emisija, znaš kad te neko ne zove, pa kao, nebitno ti je.

– Evo, sad smo se pomirili. I sa Erom Ojdanićem sam se pomirili. Vesna, hvala ti što si podržala Đoleta i što se nije mnogo naljutio – dodao je Amidžić.

Zbog čega Đole Đogani, sa druge strane, nije došao na proslavu povodom rođenja ćerke jutjuberke Lune Đogani, ukoliko ste propustili, pogledajte u odvojenom tekstu: REKLI DA DOLAZE NA SLAVLJE, PA ISPALILI! Evo šta se desilo sa Vesnom i Đoletom Đoganijem i proslavom rođenja Lane Miljković!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs