„PRETVARAJU SE DA NE CRVENE!“ Sudi se sa Zadrugom, pa opleo po rijalitiju! „MOJA SRAMOTA JE MANJA!“

od strane | maj 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Diskvalifikovani zadrugar Uroš Ćertić obrušio se na sinoćnji ulazak Željka Mitrovića, idejnog tvorca rijaliti šou-programa „Zadruga“, na imanje u Šimanovcima.

Uroš Ćertić i Zadruga (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Screenshot TV Pink) • Zoran Ilić, screenshot TV Pink / Ringier

– Koliko mi je tek drago posle ovoga večeras što nisam bio tamo da se crvenim sa ljudima koji se pretvaraju da se ne crvene i da tek večeras ustanem i od sramote izađem. Ccc… Svaka čast, Miki, jedini si uz mene već tada osetio ovu dozu sramote – poručio je Uroš putem Instagrama.

Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Nikada više za milijarde evra. Ccc… Čuj, poređenja sa akcionim filmovima. Dobro, naravno, svoj projekat se brani svim silama, ali ko ima mozga… Blam, blam, sramota… I moja, naravno, ali bar malo manje. Nikada – dodao je Ćertić.

Uroš Ćertić (Foto: Instagram/ukicertic011)

Podsećanja radi, kaskaderovo učešće u šestoj sezoni spomenutog TV formata je prošlo u znaku mnoštva psovki, sukoba i uvreda na nacionalnoj osnovi. Zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima dužan je da produkciji „Zadruge“ isplati 50.000 evra. Inače, Uroš je osuđen na kaznu kućnog zatvora od godinu dana uz elektronski nadzor, jer je u jednoj banci neovlašćeno nosio pištolj i vitlao njim. Ćertić je osuđen je za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, jer je, kako se navodi u presudi, 4.avgusta 2020. godine, u holu filijale banke u Beogradu, neovlašćeno nosio pištolj u čijem okviru se nalazilo 7 metaka.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs