PRETRPNULA NA MESTU: Anita dobila NEOČEKIVANI poziv usred emisije, kada je čula NJEGOV GLAS…

od strane | jul 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Anita Stanojlović je sinoć u emisiji dobila vrlo neprijatan poziv od svog oca sa kojim ne komunicira, a koji je javno rekao da ne podržava njen brak sa Jovanom Tomić Matorom, zbog čega su ušli u raspravu.

Anita Stanojlović • youtube

Anita Stanojlović

– Kao otac i kao deda unuka kojeg ima, a ja njega nisam video toliko dugo zbog tebe. Ćerko da ti kaže nešto tvoj otac. Ja nikada nisam mrzeo tebe i tvoju braću, a odnos mene i tvoje majke je nešto drugo. Nikada te nisam uvredio, i mnogo mi je teško sve ovo što proživaljvam, i nikada neću da ti dam odobranje za to što si uradila, nikada neću biti pristalica – rekao je Anitin otac.

Nakon svega se oglasila i Anitina mama koja je ćerki poslala poruku.

Anita Stanojlović

– Ne nerviraj se, ništa nisi slagala, njemu je sve bilo bitnije od vas, počev od golubova, fudbala, kockanja, prokockao je sve. To je smrad koji ne zna kada ste rođeni. Zago*novao se svuda, pa sad beži jer svima duguje, možda hoće preko tebe u Zadrugu da bi se čupao iz kockarskih dugova. Ja sam krv propi*ala zbog vas troje, sama i nikada mi niko pomogao nije, a on bolje da spremi alimentacije koje duguje da ne bi ponovo išao u zatvor zbog istih dela. Odrekao te se kada si bila sa Bojanom, jer ga nije bilo briga, a setio se sinova kada sam rekla da ću da ga tužim zbog alimentacija, da bi mene odobrovoljili. On je svoje vreme provodio u kockarnicama ili na fudbalu, dok vas nije na kolače vodio, a kamoli da vas obiđe – pročitala je Ivana poruku Anitine mame.

Pogledajte video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs