PRETRNULA! Zadrugarki saopštili da je se ODREKAO BRAT: „Nikada ti neću oprostiti, slavi sa svojom lezbom“

od strane | feb 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Anđela Šparavalo je zbog veze sa cimerkom Bojanom Pavlović naišla na veliku osudu svoje porodice, a i javnosti.

Anđela Šparavalo • youtube

Anđeli je sinoć, u emisiji uživo, voditelj Darko Tanasijević pročitao poruku od njenog rođenog brata nakon koje se ona potpuno slomila i napustila „Belu kuću“.

Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink)

Anđela, hajde da pričamo o Bojani i tebi, ukućani tvrde da je Bojana od tebe napravila monstruma, kako se nosiš sa tim? – pitao je voditelj.

– Mene njihovo mišljenje ne interesuje, ja sam uvek imala neki svoj stav da se zalažem za osobu. Ja sam takva bila nisam se promenila. Meni ovde konstantno vređaju baku i Đoleta. Zašto mi neko spominje to ako me boli. Meni govore da će baka da mi se isključi sa aparata, moja stvar je sa kim ću ja da budem, ona meni nije nametnula nikakvo mišljenje. Bojana nikad nije iznela neke psovke na račun moje majke. Moja mama je isto nju vređala svim sredstvima i onda ne mogu da budem na dve stolice – rekla je Anđela.

– Anđela kada ti je bratu bio rođendan? Tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitku, on je rekao: „Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju j**eš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode.“ Kako komentarišeš ovo? – pitao je voditelj Anđelu.

– Ne znam šta da ti kažem Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve. Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla – rekla je Anđela.

Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, nakon što su Bojana i Anđela ozvaničile vezu, tim povodom se oglasila majka Anđele Šparavalo i otkrila kako gleda na odnos svoje naslednice sa Bojanom, ali se osvrnula i na stanje u njihovoj porodici.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs