PRESAVILA TABAK! Evo koga sada TUŽI Dara Bubamara: „Pokrenuću spor preko Međunarodnog suda“

od strane | mar 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Pevač Sloba Radanović najavio je izlazak nove pesme pod nazivom „Infarkt duše“, a njegova koleginica Dara Bubamara oglasila se tim povodom, te kompozitora optužila za krađu numere.

Dara Bubamara (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Dara je putem svog Instagram profila podelila poruku poslatu nekadašnjem saradniku, kompozitoru Goranu Raletu Ratkoviću.

Slobina supruga Jelena prethodno se oglasila uz navode „da su oni uredno platili pesmu i da je to na kompozitoru“, sada je svoj sud iznela i Dara.

Objava Dare Bubamare

– Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju „Infarkt duse“, koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođacka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadleznog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Želika Nikolića i Radojke Adžic – Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačar pozdrav – piše u poruci koja je poslata Goranu.

Sve ovo je objavila Dara i postavila emotikon srca u vidu podrkše kolege s kojim je snimila pesmu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs