„Prepoznajete li gde se snima?!“ Otac Asmina Durdžića izneo NOVE DETALJE o Aneli Ahmić: „Moja supruga je dugo UPOZORAVALA“

od strane | sep 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, verenika Stanije Dobrojević i supruga takmičarke „Elite“ Aneli Ahmić, odlučio je da iznese svoju stranu priče o skandalu svoje snajke objavom na društvenoj mreži Fejsbuk.

Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink/Instagram/bet_men_007_)

– Saznajemo zašto Asmin ne dolazi na posao i zašto se ne javlja na telefon. Aneli ode negde, pa je nema po 14 dana. On jadan sam ostaje sa detetom i ne može na posao. Posle nam se poverio, pa je moja supruga uzimala Noru kod sebe. Moja supruga čak upozorava Aneli ako bude hodala da će izgubiti Asmina jer Asmin je lep momak koji može da ima bilo koju devojku, pa čak i udate žene, a to može potvrditi svako ko poznaje Asmina. – rekao je Mustafa a zatim dodao:

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Sa njenog TikTok profila se vidi kako je ta žena živela, a ako obratite pažnju na pozadinu, možete znati gde je to snimano. Prepoznaju se austrijski zidovi i tamo neki balkanski zidovi. Uvek su se tukli i svađali jer je Aneli često puta vređala njegovu porodicu najgrđim rečima. Uprkos svemu Asmin joj čini sve šta je moguće i nemoguće zbog deteta – priča Mustafa.

Srbija Danas.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs