PREKINULA EMISIJU: Bivša zadrugarka im PRIREDILA FEŠTU u studiju

od strane | jul 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Tokom emisije „Narod pita“ u kojoj su gosti bili Jovana Tomić Matora i Lepi Mića, došlo je do neočekivanog prekida programa.

Prekid emisije „Narod pita“ • youtube

Naime, u studio je ušla Anita Stanojlović, koja je Matoroj donela palačinke.

Prekid emisije „Narod pita“

Podsetimo, Anita i Jovana su se nedavno venčale u Crnoj Gori.

– Želela bih Matoroj da čestitam venčanje – rekla je gledateljka, a u tom momentu je Anita ušla u studio.

– Nema problema, sve slađe od slađega…Matora je zaista srećan čovek. Pozdravila bih Lepog Miću, koji je zaista lep, nije lepota ono što se vidi, nego što se oseća. Čovek ima lepotu duše! Nemam ništa da kažem o njemu, ja stojim iza toga što on radi, ja sam umetnička duša, volim takve ljude i ljudi koji su iskreni – rekla je gledateljka.

– Jesi li srećna kada vidiš da se neko oko tebe trudi, kao što si se ti oko nekoga trudila godinama – pitao je Darko.

– Niko se nikad nije trudio kao Anita sada. Ona je opaljena, pa je opaljena, meni se sviđa to njeno ludilo – rekla je Matora.

Prekid emisije „Narod pita“

– Sve se to desilo jako brzo, ja se s tim ne slažem i to je jasno. Ja nju gledam kao Jovanu, ne intresuje me njen izbor posle rijalitija…Ja sam rekao tada, moje mišljenje je, imaš kod kuće dete, oca tog deteta, majku, milion problema koje si sama stvorila. Ništa nisi rešila! Ulaziš u vezu i brak sa nekim koga ne poznaješ. Taj brak može da bude i najbolji i najgori. Matora, koja je itekako pokazala kako ulazi i izlazi iz veze, meni je pričala hiljadu puta da joj je to kombinacija – rekao je Mića.

Pogledajte video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs