Prekid programa u Eliti: Zadrugaru preminuo otac!

od strane | maj 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Vodtelj rijaliti šou-programa „Elita“ Darko Tanasijević na početku emisije „Pitanja novinara“ izjavio je saučešče Darjanu Radomiroviću kojem je otac preminuo.

Zadruga 7 Elita (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Elitar je sa suzama u očima priznao da nije mogao da prihvati informaciju da mu je otac preminuo.

– Darijane, čuo sam loše i tužne vesti, meni je žaista zao svega, želim iz sveg srca da ti izjavim saučešće – rekao je Tanasijević.

Darjan Radumirović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Izvini, malopre nisam mogao da primim saučešće, nisam verovao. Nisam primio informaciju do trenutka dok je nisam izgovorio – rekao je Radumirović drhtavim glasom.

Podsećanja radi, Darjan je nedavno otkrio je da je dobio rezultate DNK testa koji su išli u njegovu korist, potvrđujući da je on biološki otac male Nere.

Darjan Radumirović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Čekao sam taj dan u neizvesnosti, danas sam bio u sudu. Dobio sam informacije, video sam pri završetku 99.999 posto, srećan sam što sam postao otac i eto što se ta moja letnja avantura završila lepim ishodom. Mala se zove Nera, video sam ja na institutu, zaljubio sam se u nju čim sam je video – rekao je Darijan Radumirović.

Više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: Pred kamerama saznala da joj verenik ima dete: „Ja nisam znala za ovo!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs