„Povredili ste me!“ Josipa Lisac se oglasila nakon što je dovedena u vezu sa Aleksandrom Prijović

od strane | feb 24, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović obara sve rekorde kada je posećenost na njenim koncertima u pitanju, a u Zagrebu je napunila čak pet Arena.

Josipa Lisac i Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Robert Getel/Oliver Bunić) • Robert Getel, Oliver Bunić / Ringier

Naime, razliku od Aleksandre, pevačica Josipa Lisac je održala veliki solistički koncert u Zagrebu, ali ne u Areni, već u mnogo manjem Domu sportova. Ona se u jednom momentu u toku koncerta obratila publici, pa je istakla da joj nije mesto u Areni, jer se sada, navodno, svi tako dokazuju, a sada se oglasila na svom profilu na instagramu i istakla da su njene reči izmišljene.

– Čitam poslednjih dana zastrašujuće reči s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanela Aleksandri Prijović. Te reči su izmišljene. One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povredili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povredili ste i mladu Aleksandru! Povredili ste ljude. Zašto? – napisala je legendarna pevačica.

Josipa Lisac (Foto: Instagram)

Podsećanja radi, gostujući u jednoj emisiji, Josipa je na pitanje kako komentariše uspeh Aleksandre Prijović, odgovorila:

– Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno – istakla je gospođa Lisac tom prilikom.

Nakon Zagreba, podsetimo, Prijovićeva je održala pet koncerata u Osijeku. Pevačica je bila posebno emotivna jer je napravila spektakl u svom rodnom kraju, a na jednom od koncerata rekla je da je veče pre spavala u rodnoj kući u Belom Manastiru.

Dok je Josipa Lisac dobro poznata svima, kako, sa druge strane, izgleda njena sestra pogledajte u odvojenom tekstu: Kao jaje jajetu: Josipu Lisac znate svi, a evo kako izgleda njena sestra! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs