„POTRUDIĆU SE DA ŽELJKO BUDE KOD MENE“ Ivan hoće da UZME DETE Kulićima, Miljana u suzama: „Neću ti dati da ga vidiš u životu“

od strane | jun 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Sinoć su u „Eliti“ održane nominacije, a Miljana Kulić zaplakala je dok je iznosila mišljenje o ocu svog deteta, Ivanu Marinkoviću.

Miljana i Ivan YouTube/Zadruga Official • Zadruga Official / youtube

Miljana Kulić najpre je nahvalila Uroša Stanića koji je takođe bio nominovan, a potom je iznela svoje mišljenje i o Ivanu Marinkoviću sa kojim ima sina Željka.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

– Uroš je otkriće, jedan od najskandaloznijih igrača koje sam upoznala. Nikom nije uvredio porodicu. Nisu došli u Vrnjačku banju, da ne mogu da se izbore sa sitnim provokacijama. Treba da ih vređa, ovo smeće, čast izuzecima. Doživeo je najviše polivanja i ponižavanja, žao mi je zbog toga. Meni je on jedinstven i neponovljiv. Žao mi je što je melanholičan i monotoničan. Čak i kad spava, interesantniji je od polovine učesnika. Nekad me iznervira, ali obožavam ga – rekla je Miljana.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

– Što se tiče Ivana, zaljubila sam se u njega i to je bila moja prva trudnoća. Bio je bolji dok je pio, imao je više empatije, sad je skot. Mislila sam da će biti dobar otac, nije mi palo na pamet da ću doživeti takve reči od njega. Igra na kartu žrtve, izlazi sa nulom odavde. Sve je uradio namerno i smišljeno. Neću mu dati nikada više u životu da vidi Željka, sem ukoliko on to ne bude hteo kada poraste. Povređuje mi dete vidi ga jedan dan, pa godinu dana ne. Ostavljam Uroša, ovog monstruma šaljem – rekla je Miljana.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

– Miljana Kulić je najgora majka na svetu. Sve za Željka je laž. To je jedina žena, koja nema starateljstvo nad detetom. Potrudiću se da u nekom trenutku Željko bude kod mene jer mislim da uz porodicu Kulić ne može da odrasta. Video sam da Miljana ne može da brine o detetu jer je alkoholičar- odgovorio je Ivan.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs